JUMP TO CONTENT

Legal

Ons advocatenkantoor is altijd een pionier geweest, en een groot deel daarvan is te danken aan onze getalenteerde en hardwerkende advocaten en onze naadloze aanpak van teamwerk. We werken in en met talloze jurisdicties, culturen en talen. We onderzoeken nieuwe werkmethodes en komen met nieuwe oplossingen. We delen ideeën, kennis en expertise. En dit gevoel van verbondenheid maakt ons zo uniek. 


Uitdagingen van cliënten beperken zich zelden tot één praktijkgebied, dus hebben we specialisten op elk niveau die klaar staan om hun expertise te combineren en de meest complexe problemen aan te pakken. Kom als advocaat bij ons werken en maak deel uit van een bloeiend netwerk van knappe koppen binnen een internationale collectieve gemeenschap.

snippet image

We beschikken in Amsterdam over de secties Global Financial Markets, Corporate, Tax, Pensions & Employment, Litigation & Dispute Resolutions, Projects en het Notariaat.

Meet our teams

Corporate M&A team Global Financial Markets team Litigation & Dispute Resolution team TPE Team Tech team Projects team Notary team

Corporate M&A team

Onze collega's Stephanie Horowitz, Hansuya Reddy, Bart van Hattum en Robin Traas vertellen wat zij het leukste vinden aan het werken aan spraakmakende en vaak internationale deals en waarom het werken in een divers team onmisbaar is in het leveren van het best mogelijke resultaat en de meest innovatieve oplossingen voor onze cliënten. Wil jij deel uitmaken van ons toonaangevende Corporate M&A team en werken aan enkele van de beste deals in de markt?


Global Financial Markets team

Hoor van onze collega's Jelle Hofland, Dewi Walian en Robert Bulte wat zij het meest waarderen aan hun baan en waarom zij zich zo graag bezighouden met het recht in een ambitieuze, internationale en dynamische omgeving. Klinkt dat als iets waar je deel van uit zou willen maken? Lees dan meer over onze vacatures binnen het Global Financial Markets team.

Litigation & Dispute Resolution team

Wij hebben een van 's werelds meest toonaangevende Litigation and Dispute Resolution praktijken, gespecialiseerd in complexe, multi-jurisdictionele geschillen, internationale arbitrage en onderzoeken naar regelgeving over de hele wereld. Hoor van onze collega's Guido Bergervoet, Lotte van den Berg en Sander van Veen waarom zij zo graag werken aan complexe zaken, binnen een internationaal netwerk.

TPE team

In deze video bespreken onze collega's van de Pensions & Employment praktijk, Floris van de Bult en Sanne Blankestijn, samen met Alec Sanderson van onze Tax praktijkgroep over het boeiende werk wat zij doen. Van gespecialiseerde advisering en procesvoering tot samenwerking met de andere teams van kantoor bij enkele van de meest complexe en spraakmakende fusies en overnames.

Tech team

Maak kennis met onze collega's van de Tech Group in Amsterdam! Ons Tech-team staat vooraan wat betreft ontwikkelingen in artificial intelligence, blockchain, big data en cybersecurity. Zo kunnen we onze cliënten nu en in de toekomst goed ondersteunen. In deze video bespreken Marian Scheele, Jaap Tempelman, Sam Akkersdijk en Sophie Wijdeveld waarom zij de Tech praktijk zo interessant vinden en wat hun werk zo bijzonder maakt.

Projects team

Onze collega's Mike Niekoop, Carlijn Tenge en Dolyne Munyampeta vertellen waarom zij graag werken aan unieke projecten en baanbrekende transacties die een positieve impact hebben op de toekomst, samen met een hecht en internationaal team. Wil je deel uitmaken van het team? Bekijk onze vacatures:

Notary team

Het Notariaat is volledig geïntegreerd werkzaam binnen de diverse praktijkgroepen van Clifford Chance. Het notariële team heeft ervaring op het gebied van het opzetten van internationale acquisities en joint venture structuren, herstructureringen, grensoverschrijdende fusies- en overnametransacties en beursintroducties (IPO's). Collega's Mark-Jan Arends, Laura Stegeman, Zoë van den Broek en Serkan Özel vertellen er van alles over in de video!!

Browse Jobs